Een succesvolle onderneming in 6 maanden

startende ondernemerIn het Starterstraject helpen ondernemerscoaches Henriët en Rik startende zelfstandigen in zes maanden tijd naar een succesvol eigen bedrijf.

  • Ben je werknemer, maar heb je de droom om voor jezelf beginnen?
  • Heb je een passie en wil je daar een bedrijf van maken?
  • Ben jij een vakvrouw of -man, maar weet je niet hoe je klanten werft?
  • Heb je moeite met het verkopen via internet?

Het doel

Wij bieden speciaal voor beginnende ondernemers het Starterstraject aan. Doel is een bedrijf met betalende klanten. Je doet wat je leuk vindt voor klanten die je inspireren.

Met het door ons ontwikkelde EDEN marketingsysteem bouw je je bedrijf steeds meer uit. Je kunt nu misschien van de winst nog niet volledig leven, maar je hebt een heldere strategie om daar te komen. En het belangrijkste: je leeft je droom: je bent Eigen Baas!

De resultaten

Zes maanden lang ontvang je individuele coaching en advies door twee ervaren ondernemers op een aanmoedigende manier op een inspirerende locatie, resulterend in

  • Een business waarin je een (nog nader te bepalen) winstdoel gaat halen.
  • Een goed vindbare en renderende website, ondersteund door social media.
  • Een goed opgezet verkoopsysteem ondersteund door een degelijke financiële administratie.
  • Een ondernemingsplan waarmee je de eerste jaren van je bedrijf vooruit kunt.

“Franq brengt orde in de chaos. Met hun ervaring op het gebied van internet marketing hebben ze me effectief geholpen mijn doelgroep duidelijk in beeld te krijgen en er gericht voor te bloggen. De samenwerking is professioneel en vriendelijk. Afspraken zijn helder en afstemmend en alles wordt binnen de deadlines teruggekoppeld. Ik heb met een redelijk kleine investering en in korte tijd veel nieuwe website vaardigheden geleerd waarmee ik zelfstandig verder kan. Ik zie al resultaat van deze investering in de vorm van meer bezoekers naar de website, meer conversie en een betere positie in search engines.” – Katharine Hone, Permacultuur tuincoach

De coaches

Henriët

Henriet VeenNa een carrière bij o.a. de Belastingdienst is Henriët Veen sinds 2008 zelfstandig ondernemer. Als personal coach heeft ze talloze professionals en managers geholpen.

Ze focust zich op de mens achter de ondernemer: waar zit je kracht, wat zijn je blokkades. Als geen ander is ze in staat om je inwendige energie los te maken. Expert op het gebied van persoonlijke verkoop en netwerken.

Rik

Rik TangermanRik Tangerman is in 1996 gepromoveerd als theoretisch natuurkundige. Daarna heeft hij gewerkt voor grote bedrijven als CMG en Wehkamp. Zijn eerste bedrijf richtte hij op in 2000 gevolgd door de lancering van Franq in 2005.

Hij is degene die de grote lijnen kan blijven zien waar anderen verzanden in details. Expert op het gebied van marketing en internet.

Waarom Franq

Vanuit onze eigen praktijk weten we wat het betekent om ondernemer te zijn. We hebben een diepgaande kennis van internet marketing én jarenlange ervaring in het coachen en adviseren van ondernemers. Een unieke combinatie.

Praktische info

De coaching en training vindt op plaats op een inspirerende locatie in de regio Zwolle. Normaal gesproken ben je gedurende zes maanden 2 dagen en 4 halve dagen met ons in de weer. Dit is exclusief voorbereiding en praktijkopdrachten. De prijs van een Starterstraject is 5000 Euro exclusief 21% BTW. Deze is op te voeren als bedrijfskosten, dus de belastingdienst betaalt de helft.

Wil je meer weten? Bel ons op 038-4202343 of vul het contactformulier in.