Rik Tangerman

“Have no fear, Rik is here”

Ik ben Rik Tangerman (1968). Vanuit mijn expertise in de marketing én de techniek help ik u bij het opzetten van uw internet marketingstrategie. Ook bij de technische implementatie daarvan speel ik een grote rol, mede door mijn ruime ervaring met WordPress en de achterliggende technologie (php/MySQL).

Achtergrond

Mijn achtergrond ligt in de wetenschap, in de theoretische deeltjesfysica. Het Nikhef waar ik promoveerde was in 1992 een van de 3 (!) organisaties die een eigen website hadden. Daardoor maakte ik al vroeg kennis met het world wide web. Zelf had ik in 1993 ook een eigen website. De meeste mensen hadden toen nog nooit van internet of het wereldwijde web gehoord.

Na mijn promotie in 1996 stapte ik over naar de ICT. Eerst als programmeur, later als sales consultant bij CMG Telecom. Vervolgens als functioneel ontwerper en informatieanalist bij Wehkamp.

In al die functies lag mijn kracht in het verbinden van techniek met commercie: ICT gebruiken om zo goed mogelijke resultaten te halen. Eind jaren negentig haalde ik achtereenvolgens mijn NIMA A en NIMA B diploma. Eerst in 2000 en later definitief in 2007 ben ik ondernemer geworden om die kracht in te zetten voor mijn klanten.

Naast internetmarketing houd ik van roeien, vogels, boeken en fotograferen. Onder andere de foto’s op de homepagina zijn van mijn hand.

Bekijk ook mijn LinkedIn-profiel.

Rik Tangerman