Een greep uit onze klanten:

 

Reacties

“Tevreden! Er werd eerlijk gekeken naar wat mijn bedrijf en ik nodig hadden, een frisse kijk op de zaak, soms “streng” (focussen!) maar dat was nodig. Ik kan er weer verder mee. Volgend jaar kijken naar vervolgstappen. Dan ga ik graag weer met ze in zee.”
Edith, eigenaar Duizendhout.nl

“Bijzonder prettig persoon om gesprekken mee te voeren en die dingen aanvoelt die mij verder hebben kunnen helpen”
Enita Bouwhuis, gemeente Zwolle

“Na een grondige analyse op propositie, SEO en conversie-optimalisatie, worden verbeterpunten helder op papier uiteengezet. Rik maakt alles snel en prettig gestructureerd inzichtelijk.”
Berry ten Hoven, eigenaar Copy voor Coaches

“Henriët is in staat om situaties snel en doeltreffend te analyseren en daarbij een goed onderscheid te maken tussen hoofd- en bijzaken. Ze geeft concrete, haalbare en direct toepasbare adviezen, waardoor het mogelijk is om in korte tijd tot persoonlijke groei en ontwikkeling te komen. Tijdens de wandelingen heb ik haar leren kennen als een warme, betrokken persoonlijkheid. Ik wil Henriët van harte aanbevelen als coach.”
Ursula den Ouden, sr marktonderzoeker, Kadaster

“Rik en Henriet dachten telkens mee bij het ontwerpen en invullen van de site van 8zaam.nl. Zo ontstond een vlotte, makkelijke samenwerking, waar ik met plezier op terugkijk en die zich kenmerkte door ‘aandacht voor product en proces’. Dank!”
Ruurd van Schuijlenburg, Rots en Water Trainer en eigenaar 8zaam.nl

“Henriët begeleidt groepen op een heel eigen wijze: vakkundig, vertrouwen schenkend, bescheiden maar op cruciale momenten zeker aanwezig om de groep cq. het individu te faciliteren in het eigen leerproces. Het is een voorrecht om haar als begeleider in de groep te hebben!”
Marita Spauwen, GGD IJsselland

“Franq productions brengt orde in de chaos. Met hun ervaring op het gebied van internet marketing hebben ze me effectief geholpen mijn doelgroep duidelijk in beeld te krijgen en er gericht voor te bloggen.
De samenwerking is professioneel en vriendelijk. Afspraken zijn helder en afstemmend en alles wordt binnen de deadlines teruggekoppeld.
Ik heb met een redelijk kleine investering en in korte tijd veel nieuwe website vaardigheden geleerd waarmee ik zelfstandig verder kan. Ik zie al resultaat van deze investering in de vorm van meer bezoekers naar de website, meer conversie en een betere positie in search engines.”
Katharine Hone, eigenaar Permacultuur Zwolle

“een coach die mensen bewust kan maken van hun eigen rol en dat graag op een praktische manier doet”
Marian Klijn Velderman, Sanquin

“Henriët heeft me goed aan het denken gezet over mijn bedrijf en de marketing daarvan. Ze heeft me handvatten gegeven waarmee ik aan de slag kan. Ik weet nu beter waar ik me op moet richten en waar ik beter nee tegen kan zeggen. Het in de praktijk brengen van alle nieuwe ideeën zal tijd kosten, maar de basis is er.”
Margreet de Roo, eigenaar Maneno

“Prettige samenwerking. Er wordt goed naar de wens van de klant geluisterd in informele sfeer. Helder advies gegeven over wat handig is en wat niet. Goede terugkoppeling van gemaakte afspraken.
Niet te veel ongevraagde technische informatie wel meer dan voldoende uitleg en tools over hoe zelf verder te werken aan het gecreëerde resultaat. En vooropgesteld natuurlijk een prachtig eindresultaat!”
Mayke van der Schouw, secretaris Amateur Tuindersvereniging AA-tuinen

“Ik heb Henriët in 2010 als coach in de arm genomen. De combinatie van coaching en wandelen heb ik als zeer prettig ervaren. Henriët zelf was voor mij een prettige coach omdat zij door veel te vragen mij stimuleerde om over mijzelf na te denken. Dit resulteerde in denkbeelden, die vanuit mezelf kwamen, waarmee ik zelf aan de slag kon. Het heeft mij veel duidelijkheid gegeven in wat ik wil en wat ik nodig heb om dat te bereiken.”
Roletta Lubben

“In de afgelopen weken heeft Henriet mij gecoached ten aanzien van het verandertraject, waaraan ik werk. Ik heb enorm veel steun aan haar inzet, inzicht en adviezen gehad. Tijdens de wandelende bijeenkomsten vond ik, met behulp van Henriet, steeds het voor mij goede pad. Ik kijk er met veel plezier op terug. Henriet bedankt!”
Marinus Coree, eigenaar C/CE PROF

“Ik heb meerdere malen een beroep op Henriet Veen gedaan als coach. Ik ben iedere keer blij met de beweging die zij bij iemand teweeg brengt.”
Eefje van Gorp, TenneT

“Rik heeft mij goede, handzame tips gegeven om mijn website te optimaliseren. Hij bereidt zich goed voor, heeft voorafgaand aan het contact een zeer gedegen analyse gedaan over wat de plus- en verbeterpunten zijn van de website. Erg prettig is dat hij een en ander op een hele rustige, begrijpelijke manier weet uit te leggen en pro actief tips geeft. Ik kan hem van harte aanbevelen!”
Sandra van Dijk,eigenaar OptiWork

“Ik heb Henriet Veen leren kennen als coach. Zij weet op haar geheel eigen wijze ondersteuning te bieden bij het zoeken naar een persoonlijke en professionele balans. Henriet richt de sessies duidelijk in op wat jij als persoon nodig hebt en wilt.
De ‘balanssessies’ van Henriet hebben mij in korte tijd verder geholpen.
‘Alles wordt in evenwicht gehouden in het leven, al zien we het niet altijd.'”
Nanda Nijhof, sr communicatiemedewerker, Kadaster