Henriet Veen
Foto: Natascha Jannink Fotografie

Ik ben Henriët Veen, leiderschapscoach. Ik help managers en ondernemers met personeel die worstelen met het aansturen van hun mensen.

Ik heb jarenlang gewerkt als projectmanager, lijnmanager en HR-manager in grote en kleine bedrijven. In 2008 startte ik mijn eigen coachingspraktijk. Sindsdien coachte ik meer dan 250 managers en ondernemers. Door te luisteren, scherpe vragen te stellen, mee te denken en op het juiste moment een zetje te geven, help ik hen in actie te komen.

Ik geloof erin dat leiderschap betekent dat je jezelf ontwikkelt. Dat je je sterke en je zwakke kanten kent en erkent. Het betekent ook dat je de kwaliteiten van je medewerkers ziet, hen ruimte geeft, serieus neemt en uitdaagt. Zo schep je een omgeving waarin jijzelf en je mensen kunnen groeien. Een omgeving waar iedereen beter van wordt.

Ik ken jouw dagelijkse praktijk uit ervaring. Ik weet hoe je dingen voor elkaar krijgt in een complexe omgeving. Ik weet hoe je mensen meekrijgt. Ik weet ook hoe je daarbij jezelf kunt blijven. Die kennis en ervaring geef ik graag aan je door.

Meer weten over mij en mijn loopbaan? Kijk op LinkedIn.