Henriët Veen

“Alleen ga je snel, samen kom je verder”

Ik ben Henriët Veen (1963). Samen met Rik Tangerman eigenaar van Franq Productions.

Bij Franq Productions ben ik uw projectleider en marketingcoach. Bij het neerzetten van uw internet marketing werken we nauw samen. Ik zorg ervoor dat dat goed loopt, op tijd en volgens alle gemaakte afspraken. Daarnaast help ik u uw aanbod helder en duidelijk te verwoorden.

Achtergrond

Eind jaren ’80 was ik een van de eerste vrouwelijke programmeurs bij de Belastingdienst. Ik voelde me prima thuis in die mannenwereld en viel op doordat ik de verbinding kon maken tussen techniek en mensen. Al snel groeide ik door richting management.

Ik ben gecertificeerd Prince II Practioner en heb meer dan 15 jaar ervaring als projectleider. Die ervaring deed ik op bij de Belastingdienst en daarna als  interim projectmanager en managementcoach bij allerlei bedrijven. Onder andere door mijn (vrijwilligers)werk als organisator van Open Coffee Zwolle, heb ik een groot netwerk van ondernemers.

Een paar maanden voor de economische crisis in volle hevigheid losbarstte werd ik in 2008 zelfstandig ondernemer. Ik heb er nooit een dag spijt van gehad. De kennis en ervaring die ik sindsdien heb opgedaan geef ik in de vorm van coaching en begeleiding aan u door.

Naast internetmarketing houd ik van roeien, lezen, art-house films en lekker eten met vrienden.

Bekijk ook mijn LinkedIn-profiel.

Henriet Veen