• Geen zin in reizen naar een coach?
 • Wil je niet gebonden zijn aan coachingsafspraken die bij nader inzien totaal niet uitkomen?
 • Geen puf voor ellenlange gesprekken?

Dan is e-coaching iets voor jou. Werken aan jezelf in je eigen tempo. Waar en wanneer je maar wilt.

Reis naar jezelf

henriet veen, persoonlijke coachingHenriët Veen coacht en begeleidt al meer dan 20 jaar mensen op het gebied van levens- en loopbaanvragen.

Zij schreef de e-cursus Reis naar Jezelf. Je maakt een levensreis die bestaat uit de volgende fasen:

 • Werken aan je conditie.
 • Nadenken over je bestemming.
 • Plannen van je route.
 • Besluiten welke bagage je meeneemt.
 • Omgang met je reisgenoten.
 • Onderweg en weer thuiskomen.

Een e-mail cursus, hoe werkt dat?

Tijdens deze e-cursus ontvang je

 • e-mails met leesstof, opdrachten en vragen;
 • 2 series met mp3’s om je zelfvertrouwen te vergroten en effectiever te worden;
 • als bonus een e-book met 20 tips

Je kunt de opdrachten inpassen in je dagelijkse leven. Veel mensen houden een dagboek bij.

Standaard duurt de cursus 21 weken. Wil je de cursus sneller of langzamer volgen, dan kan dat.

Op deze manier

 • kun je zelf aan de slag, thuis, in je eigen tijd en tempo;
 • bouw je een ritme op waarin je regelmatig tijd neemt voor jezelf;
 • krijg je inzicht in jezelf en in wat je wilt veranderen;
 • heb je handvatten hoe je die verandering wilt vormgeven;
 • maak je een actieplan hoe je die verandering gaat bewerkstelligen;
 • ga je aan de slag met dat actieplan;
 • en zie je elke dag vooruitgang.

Wat kost de cursus?

Wacht niet langer en begin direct. We bieden je deze e-cursus aan voor slechts 395 EURO. Dat is inclusief 3 telefonische coachingsgesprekken.

Wil je meer weten of je direct aanmelden, bel me dan op 06-18634007 of vul hieronder je gegevens in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.


Reacties van klanten

Henriët biedt dit programma sinds 2011 aan. Een greep uit de reacties van haar klanten

“Ik heb heel veel geschreven en nagedacht over mezelf. Het ritme paste goed bij mij. Kleine veranderingen maken nu al een verschil. Mijn stress is veel minder geworden.”
Jeroen

“Ik vond het heel erg nuttig het programma door te gaan en vooral ook te doorleven. Het belangrijkste wat het mij heeft gebracht is meer overzicht en inzicht in wie ik ben. Dat is iets waar ik nl al heel lang naar op zoek ben: mijzelf. Stukje bij beetje kom ik dichterbij en deze cursus heeft daar zeker toe bijgedragen! Je hebt me op een vriendelijke manier weer aan het denken gezet. En ook niet onbelangrijk: ik ga meditatie en joggen inplannen iedere week want dat doet me toch echt goed. Ik weet ook dat het belangrijk is gewoon eens iets voor mezelf te doen, ruimte op een rustige manier te nemen en anderen gewoon eens te vragen of klopt wat ik denk dat ze bedoelen!
Ik vond het wel heel moeilijk iedere dag een kort stukje te doen, ik heb gemerkt dat ik er liever goed voor ga zitten en er dan mee aan de slag ging. Voor mij werkte dat goed.”
Annemieke, marketingadviseur, Kadaster

“Minstens net zo effectief als gewone coaching.”
Marco

“Het programma Reis naar Jezelf was erg leerzaam en geeft een beeld van je zelf op een hele leuke manier, wel een andere manier dan ik gewend ben, ik vond het daardoor vernieuwend.”
“Het heeft mij geleerd dat ik beter kan omgaan met mijn medewerkers en mijn gezin doordat ik bewust ben hoe ik zelf ben en reageer en waarom ik zo doe of ben. Als leidinggevende heb ik handvatten nodig om te zien hoe ik mij ontwikkel, en ook hoe ik omga met anderen is een constante factor in dit ontwikkelproces, deze cursus heeft mij eerst terug geworpen naar mijzelf en daardoor dus echt geholpen.”
Annie, teamleider

“Ik heb het e-coach traject gevolgd en de eerste paar dagen was het gewoon spannend, wat zou de opdracht zijn? Het wordt al gauw net dat zetje om iedere dag even bij jezelf stil te staan.
De vragen/ opdrachten die je krijgt zetten je aan het denken terwijl het niet veel tijd vraagt. Het wordt een onderdeel van de dag, terwijl je toch heel bewust bezig bent met bepaalde onderwerpen.
Ik heb dit als heel positief ervaren! Een aanrader dus!!”
Willy, financieel manager

“Ik zat in de put, maar zie zo veel vooruitgang. Ik heb een geweldig mooie reis gemaakt en mis je e-mailtjes!”
Janneke, 60 jaar, Zwolle

“Je wordt je weer bewust van zaken door af en toe even stil te staan bij bepaalde dingen. Om ‘s morgens even rustig te beginnen met het lezen van jouw mailtje. En daar die dag ook een paar keer mee bezig te zijn. Ik ga het bijna missen. Ik ben ook wel dingen tegen gekomen waarvan ik dacht, niet voor mij, maar toen heb ik een andere opdracht weer opgepakt die ik nog wel verder uit kon diepen. Ik vond het leuk elke dag een moment te hebben waarin je met jezelf bezig bent.
Wat voor mij het beste werkte was het onderdeel dat je je bewust wordt dat je zelf de regie hebt over je leven en je carriëre. En dat je anderen nodig hebt om het beste in jezelf naar boven te halen. Sommige competenties of dingen waar je goed in bent zie je zelf niet, terwijl een ander het juist één van je kenmerken vindt. “
“Dit alles heeft mij opgeleverd dat ik inderdaad bewuster naar mezelf ben gaan kijken. Wat wordt er van me verwacht en wat wil ik is dat te combineren. Hoe kan ik beslissingen laten werken? En als je bezig bent met het feit dat je aardig gevonden wilt worden dan mis je andere dingen die meer voor me doen.
Ik heb mezelf voorgenomen dat ik 1 moment op de dag pak die voor mezelf is. Even stilstaan bij een bepaalde situatie of gewoon bij mezelf.”
Tanya, teamleider

“Ik vond het een erg leuk coachingsprogramma. Het feit dat je elke dag een opdracht krijgt was zeer prettig. Ik heb bepaalde opdrachten met collega’s gedeeld om er zo nog meer uit te kunnen halen en dat werkt goed. En ik heb de mailtjes ook bewaard zodat ik nog eens een weekje over kan doen om te checken of het nog genoeg leeft.
Ik zou bijna zeggen dat ik je mailtjes nog ga missen het was bijna een vast ritme van de dag geworden.”
Anita, afdelingsmanager

Door het volgen van de e-coaching ” Reis naar jezelf” heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf en heeft het winstpunten opgeleverd zoals een goede mindset, waardoor ik veel beter in mij vel zit en durf ik te zeggen dat ik trots ben op mijzelf. In 2016 ga ik verder met de leerpunten, waarin ik mijzelf nog wil verbeteren en dit alles door de e-coaching.
Tijdens de e-coaching heb ik Henriet leren kennen als een bijzonder prettig persoon om gesprekken mee te voeren en die dingen aanvoelt die mij verder hebben kunnen helpen. Ook al was de coaching gedeeltelijk op afstand, je kunt altijd bij haar terecht.
Enita Bouwhuis, gemeente Zwolle

Meer weten?

Wil je meer weten of je direct aanmelden, bel me dan op 06-18634007 of vul hieronder je gegevens in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.


Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via WhatsAppDelen via LinkedInDelen via E-mail
E-coaching Reis naar Jezelf